Pickup service

Beschikt u zelf niet over de middelen en/of helpende handen om uw spullen naar de stockagebox te brengen? Dan kunt u steeds gebruik maken van onze Pickup verhuisservice.
Opgelet: reserveer hiervoor tijdig!

DBox en De Borger Verhuis

Hoewel Dbox puur voor opslag en stockage staat, gaan we toch hand in hand met De Borger Verhuis. Hetzelfde familiebedrijf enerzijds en toch 2 heel aparte werkingen anderzijds. 

Indien u dus zelf niet in de mogelijkheid bent om uw stockagebox te vullen, kunt u De Borger Verhuis inschakelen om dit voor u te doen. Al dan niet met hulp van uzelf bij.

Verhuizen zonder zorgen

Met vele jaren ervaring op de teller, kunt u met een gerust hart uw meubels aan de zorg van De Borger Verhuis overlaten. We beschikken over verschillende groottes van voertuigen om voor u de meest geschikte verhuiswagen te voorzien.

Verhuist u van of naar een appartement? Geen probleem! Onze verhuisliften kunnen uw spullen tot zelfs de 10de verdieping brengen of halen.

Bovendien is het ook mogelijk om enkel een verhuislift met bediener in te schakelen als u zelf over een verhuiswagen of remorque beschikt.

Hoe kan ik gebruik maken van de ophaalservice?

Heel eenvoudig!
Neem contact op via 09 367 89 88 – info@deborger.be of via onze contactpagina op de website.
Samen bekijken we de gewenste verhuisdatum en plannen we tegelijk uw stockagebox in.