Webshop

Bij het inpakken van je spullen zul je versteld staan van de hoeveelheid die je hebt. Dan zijn kartonnen dozen een handig hulpmiddel.
Door onze jarenlange ervaring in verhuizen hebben wij een passende box voor al uw huishoudelijke artikelen. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod. Zo kun je direct aan de slag.

Belangrijk: Deze webshop is alleen voor DBox klanten, als u de verpakking apart wilt bestellen, neem dan contact met ons op

Hangslot

 8.50 inclusief BTW

U dient uw stockagebox af te sluiten met een hangslot. Indien u daar zelf niet over beschikt, kunt u hier eentje aanschaffen. Dit hangslot heeft 3 sleuteltjes.

TOEVOEGEN

Dekens 10 stuks

 60.50 inclusief BTW

Verhuisdekens om uw meubelen te beschermen tijdens het stockeren.

TOEVOEGEN

Schilderijflap

 2.50 inclusief BTW

Kartonnen flappen die een hoek kunnen vormen. Ideaal om schilderijen te beschermen. Afhankelijk van de grootte van het schilderij worden er 2 of meer hoeken omgeschoven.

TOEVOEGEN

Vakverdeling borden

 3.00 inclusief BTW

Vakverdeling voor borden die in de stevige standaarddoos past.

TOEVOEGEN

Vakverdeling glas/mok

 3.00 inclusief BTW

Vakverdeling voor glazen  die in de stevige standaarddoos past. 2 lagen van 24 glazen/mokken inclusief tussenplaat.

TOEVOEGEN

Flessendoos incl. indeling

 2.75 inclusief BTW

Deze box bevat een indeling om flesjes of hogere glazen lopend veilig op te kunnen bergen.

TOEVOEGEN

Kleerhangersdoos

 12.00 inclusief BTW

Het ideale hulpmiddel voor wie veel overhemden/jurken moet verhuizen. Geen strijkwerk achteraf. Handig om kleding voor langere tijd netjes te bewaren. Inclusief hanger.

TOEVOEGEN

Linnen doos

 5.00 inclusief BTW

Grotere allround doos met dubbel golfkarton. Wordt vaak gebruikt voor meer volumineuze artikelen zoals donsdekens en kussens, vandaar de naam. Ook geschikt voor algemene inhoud.

TOEVOEGEN

Computerdoos

 5.00 inclusief BTW

Grotere allround doos met dubbel golfkarton en handvatten. Oorspronkelijk gemaakt voor een volledige computerset. Maar ook geschikt voor algemene inhoud.

TOEVOEGEN

Boekendoos

 2.00 inclusief BTW

Kleinere doos voor boeken en papier, vanwege het gewicht kan een grotere doos niet volledig worden gevuld. Dubbel golfkarton.

TOEVOEGEN

Lichte standaard doos

 2.00 inclusief BTW

Lichte basic verhuisdozen van enkele golfkartons. Het lichte broertje van de zware standaard kist en ideaal voor linnen etc. heeft handvatten.

TOEVOEGEN

Zware standaard doos

 3.50 inclusief BTW

Stevige basis verhuisdozen met dubbele bodem en dubbel golfkarton. Volledig op te vouwen en heeft handvatten. Topper onder de verhuisdozen!

TOEVOEGEN

Dekens 10 stuks (huur)

 6.05 inclusief BTW

10 verhuisdekens om uw meubelen te beschermen tijdens het stockeren.
Maandelijks